Kürdan Paketleme İşi Yaparak Para Kazanma


Evde kürdan paketleme işi yapabilecek herkes tarafından pratik bir şekilde yapılacak kürdan paketleme işini yaparak para kazanmak artık mümkün.  Tek başınıza yada ekibinizle beraber evde kürdan paketleme işi yaparak çok güzel bir ek gelir sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz öncelik kürdan paketleme işi nedir ve nasıl yapılır öncelikle bunu açıklayalım.

Evde Kürdan Paketleme İşi Yaparak Para Kazanabilir miyim?

Evlere gönderilen bir çok paketleme işi gibi kürdan paketleme işi de kolayca yapılarak sorun olmadan teslim edebileceğiniz bir iş olarak önerilmektedir. İlgili firmaların koli halinde evinize kadar getireceği ürünleri yine beraberinde getirilen plastik ambalajlara sayarak koymak ve işiniz bittiğinde paketin ağzını kapatmanız yeterli olacaktır. Ürünler 100’er adet olarak paketlenecektir ve paketleme işlemleri yapılırken mutlaka eldiven kullanılması hijyen açısından gerekli bir işlemdir. Koli içerisinde gönderilen ürünler sayılarak önce ayrılması ve sonra paketlenmesi yapacağınız işlemler için daha kolay bir işlem olacaktır. Paketleme işlemi bittikten sonra yine paket üzerine firma tarafından verilen etiket simetriye uygun bir şekilde yapıştırılması gereklidir. Hatalı ve kusurlu ürünler paketleme işlemine dahil edilmeyecektir. Bu işlemleri kusursuz bir şekilde yapmanız halinde Evde Kürdan Paketleme İşi Yaparak Para Kazana bileceksiniz.

İşlem bittikten sonra kutuları koliye dizerek satıcı firmaya teslim etmeniz gereklidir. Teslimat sırasında ürün kontrolü yapılarak teslim gerçekleşecektir. Bu işlem için fiyat ve alınacak ücret konusunda firmalar ile kendinizin anlaşma sağlaması gereklidir. Ortalama olarak kürdan paketleme işinden tek seferde 200 ile 350 Türk lirası gibi bir kazanç alabilirsiniz.